Kamera – Minijaturna Wifi HD 1080p

Mini 1080P bežična WiFi kamera s noćnim režimom, malena je ali moćna spravica, koje se ne bi postidio ni James Bond. Dvosmjeran zvuk, detekcija pokreta uz daljinski alarm, noćni način rada i daljinsko pregledavanje odlični su alati. koji će vam olakšati brigu o djeci, starijima, kućnim ljubimcima te unaprijediti sigurnost vašeg prostora kad ste odsutni.

SKU: C0002

17,00

12 Ljudi koji sada gledaju ovaj proizvod!

Opis

Ugrađena baterija pomoću koje samostalno snima do 3 sata, nije potrebno stalno napajanje !
Sigurnost je na prvom mjestu! Pametno zaštitite svoj dom i voljene ljude! Imajte oči svugdje u bilo kojem trenutku dok uživo pratite na svom telefonu. S mini nadzornom kamerom uvijek ćete biti obaviješteni o tome što se događa tamo gdje će biti instalirana.

 

S mini nadzornom kamerom u svakom ćete trenutku znati što se događa. Instalirat ćete je unutar i izvan kuće, ureda, automobila ili bilo gdje drugdje. Kameru možete jednostavno upariti s mobitelom putem besplatne aplikacije HDCameraPro. Kad otkrije kretanje, na vaš će telefon poslati upozorenje s push porukom. Sada ćete imati kontrolu nad onim što se događa čak i kad vas nema.

 

 

Izbor prostora za instalaciju kamere je vaš
Moći ćete instalirati kameru u svaki kut i na svaku površinu. Izvrsna je za sobe u vašem domu, uredu, automobilu, dvorištu ispred kuće itd.

 

Praćenje putem mobitela
Kamera vam šalje alarmnu poruku na pametni telefon putem besplatne mobilne aplikacije i sprema aktivnosti posjetitelja na memorijsku karticu pa ćete ih kasnije moći provjeriti jer će sve biti pohranjeno na memorijskoj kartici fotoaparata.

 

 

Imajte oči u svakom kutku kod kuće ili na poslu
Panoramski pogled omogućuje vam da vidite sve što se događa unutar ili izvan vašeg doma. Može se koristiti i kao kamera za bebe.

 

Nadzor djece
Kamera je izvrsna kao dadilja. U trenutku kad se dijete pomjeri, ona će to otkriti i poslati upozorenje na vaš mobitel.

 

Super mala i teško primjetna sa magnetskim dodatkom
Kamera ima promjer 3,5 cm, pa se može postaviti u svaki kut ili na bilo koju željeznu površinu. Može biti savršena kao nadzorna kamera u uredu, kući i automobilu itd.

Super noćni vid

Ugrađena IR svjetla i noćni način snimanja! Ima izvrsnu mogućnost snimanja u uvjetima slabog osvjetljenja, raspon noćnog vida može doseći 5 metara.
Vaš će dom biti siguran i danju i noću.

Detektor pokreta & sigurnosni nadzor
Dostupan je Cloud service, HD IP kamera, kad je pokret primjećen, kamera će vašem telefonu poslati push upozorenje sa slikom koju je snimila.

 

Dugotrajna baterija
Ugrađena punjiva baterija, koja također radi za vrijeme punjenja. Imat ćete mir znajući da u bilo kojem trenutku možete uživo pratiti svoje dragocjenosti ili svoje najdraže.

 

 

Jednostavno za korištenje
Povežite kameru s telefonom dok preuzimate besplatnu aplikaciju HDCameraPro. Kamera je spremna za upotrebu!
Materijal: ABS
APP podrška: Android/iOS
Veličina: 4.3*3.5*2.5cm
Masa: 180g
Omjer rezolucije: 1920*1080P
Izdržljivost baterije: 180 minuta
Napon punjenja: DC-5V/1A
Ugrađena punjiva litij polimerna baterija
Boja: crna

 

 

Paket uključuje:
1 x Wifi kamera
1 x USB kabel za punjenje
1 x magnetsko postolje
1 x Korisnički priručnik